companiePrezentă pe piata din 2002, cu sediul in Comuna Giarmata , Jud. Timis, BETON IDM ia nastere datorita spiritului antreprenorial al fondatorului care incepe o activitate de exploatare a materialului de cariera.
Societatea se dezvolta progresiv, in prezent desfasurand activitati precum exploatari de material de balastiera ; suport logistic ;sortare de agregate ; productie, transport si punere in opera a betonului ; sapaturi si deplasari de pamant precum si servicii de suport si asistenta specifica domeniului de activitate.
Echipa de lucru este formată din persoane tinere, performante şi flexibile, capabile să optimizeze coordonarea dintre diferitele activitati ale societatii şi capabile să se facă utile în negocierile cele mai complexe.

Clientul este asistat în toate fazele colaborarii şi găseşte în societatea noastra soluţii adecvate şi complete.
Societatea detine in acest moment 2 statii de betoane , Giarmata si Mosnita Noua , o statie de sortare a agregatelor (Paulis).
Statiile de betoane au o capacitate de productie de 60 mc/ora.
Logistica din dotare ne permite sa transportam betonul pe distante de pana la 100 km fata de statia de betoane , in prezent societatea detine 12 autobetoniere cu o capacitate intre 10 mc si 12 mc, 4 autopompe cu bratul de 28 ml si 1 autopompa cu bratul de 42 ml, precum si 15 automalaxoare cu capacitate cuprinsa intre 10 mc si 12 mc.

Certificată ISO 9001, se mândreşte cu un Control al Productiei si Calitatii produselor comercializate, astfel incat sa faca fata celor mai exigente cereri din partea clientilor.

poza dale poza fier 3 poza giarmata profil poza hiab 2 poza turnare 3